Geluid

Voor het versterken van bijvoorbeeld een toneelvoorstelling maken we vooraf een plan voor de opstelling van luidsprekers en de plaatsing van microfoons. We hebben keuze uit verschillende soorten speakers. Voor spraakversterking heeft Genery de ZX serie van Electrovoice, we gebruiken dan ZX-1 en ZX-3 speakers. De ZX-1 is een zeer lichte 8”luidspreker (8kg) die we eenvoudig kunnen ophangen, wat een nette uitstraling heeft en ruimte bespaard in de zaal. De ZX-3 is de grote 12” broer, die ook als monitor gebruikt kan worden. Voor (disco)muziek en optredens gebruiken we luidsprekers van Dynacord en HK Audio. De combinatie van Electrovoice, Dynacord en HK Audio, samen met onze Peavey versterkers (10kW) zorgt ervoor dat we altijd een passende audio oplossing vinden voor elke activiteit.

Genery beschikt over 10 draadloze dasspel- en draadloze handheld microfoons van AKG (WMS450). Dasspel (of lavier)microfoons zijn zeer eenvoudig in gebruik, waardoor toneelspelers het gebruik zonder begeleiding snel onder de knie hebben en dus ook snel gewend zijn aan spelen met een zender. De zenders kunnen aangevuld worden met richtmicrofoons die op een aantal plaatsen voor het podium of in het decor worden 'verstopt'. Zodoende is de complete voorstelling perfect versterkt van de eerste zin tot het laatste applaus!

Het middelpunt van onze installatie is de mengtafel. We hebben de keuze uit verschillende tafels tot 40 kanalen(o.a. Allen & Heath), afhankelijk van het aantal benodigde microfoons, uitgangen en luidsprekers. Hierop wordt afhankelijk van de activiteit extra effectapparatuur aangesloten voor o.a. galm, feedback reductie (rondzingen), compressie, delay, enz.

Genery maakt alleen gebruik van professionele en betrouwbare apparatuur. De flexibele instelling van mens en apparatuur maakt Genery de perfecte partner voor uw evenement!