70's and 80's Party!

Een feestavond met een speciaal thema. We gaan terug naar de muziek uit de roemruchte jaren 70 en 80. Wat is er leuker dan een feest waarop u kunt dansen op dezelfde muziek als in uw jonge jaren in de disco's en dansfeesten.

Onze DJ's draaien een afwisselende mix van alleen de beste muziek uit deze jaren. Zo laten we alle bekende genres uit deze tijd de revue passeren. Van Rock'n Roll naar Saturdaynight Fever en van Soul naar Blues via die leuke Nederlandstalige hit!

Wat dacht u van lekker meezingen op muziek van Gloria Gaynor, Dan Hartman, Abba, Doe Maar, Pointer Sisters of The Weather Girls. En natuurlijk dansen met muziek van Grease, The Bee Gees, Meatloaf, Village people, Earth, Wind & Fire, The Blues Brothers en Boney M.

De kracht van onze Show ligt vooral bij de verzoeknummers. Die ene plaat met de goede herinneringen zoeken we voor u op en gaat direct de feeststemming versterken. We zullen voor iedereen zijn of haar verzoeknummer draaien, zodat het publiek haar eigen muzikale invulling aan het feest kan geven.

Voor dit feest maken we gebruik van de hoogwaardig licht- en geluidsinstallatie en DJ's van Genery Showtechniek. Als u meer informatie wilt hebben over dit themafeest, kunt u kijken op de pagina contact & prijzen.